Anlık Bildirim

2015’te 250 Milyon TL’lik bilet satan Enuygun.com dünyaya açılıyor

2008 yılından bu yana ADSL, GSM tarifeleri karşılaştırması, en uygun kredi seçeneği, bankaların mevduat faizleri gibi karşılaştırmalar da sunan Enuygun.com, uçak bileti satışında hedef büyüttü.

2015’te 250 Milyon TL’lik bilet satan Enuygun.com dünyaya açılıyor Tam Boyutta Gör

Aylık 7.5 Milyon ziyaretçisi bulunan ve 40 Milyonun üzerinde sayfa gösterimi gerçekleştiren Enuygun.com her ay 200.000’den fazla uçak bileti satışını gerçekleştiren önemli bir biletleme servisi olmuş durumda. Türkiye’de alınan her 40 uçak biletinden 1’ini satma başarısını gösteren şirket Türkiye pazarındaki tecrübesini küresel ölçeğe yaymak için adım atmaya hazırlanıyor.

Wingie markasıyla dünyaya açılmayı planlayan şirket, beş yılda dünya genelinde 5 Milyon bilet satmış olmayı hedefliyor. 2011 yılında uçak bileti satışı işine girişen Enuygun.com, 2014 yılında 60 Milyon, 2015 yılı sonunda ise 250 Milyon TL tutarında bilet satışı gerçekleştirmeyi başarmış.

Ayda 100.000’den fazla kredi başvurusunu bankalara yönlendirdiğini belirten Enuygun.com, farklı pazarlarda lokal çözümler ile etkin olmaya çalışacak. Şirketin öncelikli olarak Avrupa’nın belirli ülkelerinde hizmet sunacağı belirtiliyor. Bu ülkelere ilişkin aktarılmış kesin bir bilgi ise mevcut değil.

Nielsen Türkiye 2016 raporuna göre seyahat planlamalarının internet üzerinden yapıldığı ülkeler sıralamasında üçüncü sırada yer alan Türkiye önemli bir pazar. Bu odakta uçak biletleri için bir mobil uygulamayı da kullanıcılara sunan Enuygun.com, hem Android hem de iOS kullanıcılarına hizmet veriyor. Kullanıcılara bilet satın alırken anlaşmalı 1000’in üzerinde havayolu şirketinden kendilerine en uygun olanı seçme özgürlüğü sunuluyor. Kullanıcılara sunulan fiyatlar, vergiler dahil olarak ekrana getiriliyor. Enuygun.com hizmet karşılığında 5TL işlem bedeli talep ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4254 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
enuygun.com, enuygun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim