Anlık Bildirim

2019 Chevrolet Camaro, Turbo 1LE modeliyle birlikte geldi

2019 model yılı için güncellenen Chevrolet Camaro serisinde, yeni 10 ileri otomatik şanzımandan performans odaklı tasarıma ve bir ilk olan Turbo 1LE modeline kadar pek çok yenilik mevcut.

2019 Chevrolet Camaro, Turbo 1LE modeliyle birlikte geldi Tam Boyutta Gör
 

Chevrolet, Camaro serisini 2019 model yılı için yeniledi. Üreticinin getirdiği yenilikler arasında performansı arttırmaya yönelik tasarımsal farklılıklar, aktif güvenlik teknolojileri ve bir ilk olan Turbo 1LE modeli yer alıyor.

2019 Camaro serisindeki en dikkat çekici güncellemeler SS versiyonunda vücut buluyor. Chevrolet, bu versiyona özel çekiş kontrolüne sahip 10 ileri otomatik şanzıman seçeneğini ve line lock özelliğini dahil etmiş. Bunların yanı sıra, Chevrolet’in en gelişmiş Infotainment 3 adındaki bilgi-eğlence sistemi, yeni geri görüş kamera aynası ve ileri çarpışma uyarısı gibi özellikler de listede yer alıyor.

Chevrolet’e göre, Camaro’nun yeni görünümü performansın artırılmasında önemli rol oynuyor. Yeni ızgara ve ön taraftaki havalandırma delikleri tamamen hava akışını en iyi seviyeye taşımak için tasarlanmış.

Yeni ızgara, LED farlar ve yeniden tasarlanan kaput, LS/LT, RS ve SS versiyonları arasındaki farkı net bir biçimde ortaya koyuyor. ZL1, hava akışını en iyi şekilde sürdüren ön tasarımına devam ederken, SS versiyonunda ise görünüm, yeni bir amblem, aerodinamiği destekleyici hava perdesi ve yeni LED imzasıyla desteklenmiş. 20 inçlik jantlarla birlikte, yeni difüzör dahil olmak üzere arka tarafta da taze bir görünüm elde edilmiş.

Yeni Turbo 1LE modeli

Gelen en büyük yeniliklerden biri de şüphesiz ki Turbo 1LE modeli. V6 1LE, SS 1LE, ve ZL1 1LE modellerinin arasına katılan araçta 275 beygir güç ve 400Nm tork üreten turbo beslemeli 2.0 litre motor kullanılıyor. Gücünü 6 ileri manuel şanzımanla yola aktaran aracın gövdesi V6 1LE modelinden türetilmiş. Yeni FE3 süspansiyon ve Sport, Track ve Competition sürüş modları da aracın diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Chevrolet’in kabin tarafına getirdiği en büyük yenilik Infotainment 3 sistemi. Navigasyon, ses tanıma gibi özelliklere sahip olan bu sistem, gelişmiş kişiselleştirme için bulut bağlantısı ve OTA yazılım güncellemesi yapabilme imkanı sağlıyor. Diğer teknolojiler arasında arka görüş kamerası sistemi, ileri çarpışma asistanı ve gelişmiş performans verileri kayıt sistemi yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4524 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
chevrolet camaro, 2019 camaro ve camaro turbo 1le
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim