Anlık Bildirim

2019 Opel Corsa'nın tasarımına dair ilk ipucu görseli paylaşıldı

Gelişim aşamasında sona gelinen 2019 Opel Corsa'nın ipucu görselleri de ortaya çıkmaya başladı. PSA, dördüncü nesil Corsa'nın farlarını gözler önüne seren bir ipucu görseli paylaştı.

2019 Opel Corsa'nın tasarımına dair ilk ipucu görseli paylaşıldı Tam Boyutta Gör
 

PSA Grubu yeni 2019 Opel Corsa’nın gelişim sürecinde sona yaklaşıldığının sinyallerini vermeye başladı. Geçtiğimiz hafta casus kameraların yakaladığı kamuflajlı fotoğraflardan görme şansı elde ettiğimiz aracın ilk resmi teaser görüntüsü bugün paylaşıldı. PSA, ilk teaser’da 2019 Opel Corsa’nın farlarına dikkat çekmek istiyor.

2019 Opel Corsa’nın ilk resmi teaser’ı aracın genel hatlarına yönelik ipucu vermekten ziyade nasıl bir far tasarımına sahip olacağını gösteriyor. Buradan anladığımız kadarıyla yeni Corsa’nın aydınlatma grubunda matrix LED farlar kullanılacak. Fakat bu seçeneğin üst seviye donanımlarda kullanılması, baz paketlerde ise casus fotoğraflarda gördüğümüz halojen farlarla yola devam edilmesi muhtemel görünüyor.

Dördüncü jenerasyon olarak yollara çıkacak 2019 Opel Corsa’nın CMP platformu üzerine inşa edildiği biliyor. Dolayısıyla araç yeni Peugeot 208 modelinin platform ikizi olacak. Boyut olarak büyük bir değişim yaşamayacak modelin aks mesafesinin biraz daha uzaması, bunun sonucunda da selefine kıyasla daha iyi bir yaşam alanı ve bagaj hacmine sahip olması bekleniyor.

2019 Opel Corsa’da PSA Grubu’nun motorları kullanılacak. Dolayısıyla kaputun altında üç ve dört silindirli Puretech benzinli ünitelerle karşılaşmak mümkün. 1.6 BlueHDi üniteler de motor gamının dizel tarafını oluşturacak. Tasarımında GT X Experimental konseptinden izler taşıması beklenen yeni Opel Corsa’ya ilerleyen zamanlarda tam elektrikli bir versiyon da eşlik edecek.

2019 Opel Corsa’nın eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyerini gerçekleştirmesi bekleniyor. Avrupa’daki satışların 2019 sonlarında başlaması beklenirken, elektrikli Opel Corsa’nın da 2020 ortalarında satışa sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5204 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
2019 opel corsa, 2019 corsa ve elektrikli corsa
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim