Anlık Bildirim

2019 Skoda Kamiq'in iç mekanından ilk görüntü geldi

Avrupa'da satışa sunacağı 2019 Skoda Kamiq modelini Cenevre'de tanıtmaya hazırlanan Çekyalı üretici, aracın iç mekanını gözler önüne seren bir görsel paylaştı. İşte 2019 Skoda Kamiq özellikleri:

2019 Skoda Kamiq'in iç mekanından ilk görüntü geldi Tam Boyutta Gör
 

Geçtiğimiz günlerde Avrupa’da satışa sunacağı yeni crossover’ın Skoda Kamiq olarak adlandırılacağını açıklayan Çekyalı üretici, Cenevre’de tanıtacağı araçla ilgili ipuçları paylaşmaya devam ediyor. 2019 Skoda Kamiq crossover, kabininden ilk resmi görüntülerle karşınızda.

2019 Skoda Kamiq, geçtiğimiz yıl tanıtılan Vision RS konseptindeki gibi yatay bir multimedya ekranına sahip. Paylaşılan görselde 9.2 inç büyüklüğünde karşımıza çıkan bu ekranın yalnızca üst paketlerde standart olması kuvvetle muhtemel. Aşağı doğru inildikçe daha küçük ekranlar karşımıza çıkacaktır. Söz konusu ekranın sürücünün dikkatini dağıtmamak adına göz hizasına yerleştirilmesi de Skoda’dan alışık olduğumuz bir özellik.

2019 Skoda Kamiq crossover’da Virtual Cockpit adı verilen dijital gösterge paneli opsiyonel olarak sunulacak. Çekyalı üretici, bu sistemde kullanılan 10.25 inç boyutundaki ekranın “bu sınıftaki en büyük ekran” olduğunu ifade ediyor. Yanlardaki havalandırmaları neredeyse kapıyla bir bütün haline getiren Skoda, bu dokunuşun kabini daha ferah ve geniş gösterdiğini belirtiyor. Bakır, kırmızı ve beyaz olmak üzere üç farklı aydınlatma seçeneğine sahip olan kabinde, konforu arttırmak adına ön camda, arka koltuklarda ve direksiyonda ısıtma özelliği opsiyon olarak sunuluyor.

400 litre bagaj hacmi sunacak 

2019 Skoda Kamiq modelini MQB A0 platformu üzerine geliştiren Çekyalı üretici, yaşam alanının ferahlığı konusunda oldukça iddialı. 2,651 mm aks mesafesine sahip crossover’da arka yolcuların 73 mm diz mesafesine sahip olduğu söyleniyor. Bagaj hacmini 400 litre olarak açıklayan Skoda, arka koltuklar katlandığında bu değerin 1,395 litreye kadar yükseldiğinin altını çiziyor.

Yapısı itibariyle Karoq ve Kodiaq modellerinin altında konumlanacak 2019 Skoda Kamiq, Mart ayında kapılarını açacak olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda gösterilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20947 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
2019 skoda kamiq, skoda kamiq özellikleri ve skoda suv
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim