Anlık Bildirim

2019 iPhone modelleri için üçlü arka kamera iddiası

Gelecek yıl iPhone modellerinde kamera sayısı üçe çıkabilir. Apple seri içerisinde farklılaşma adına yeni arayışlar içerisinde. 3 kameralı kombinasyon bunlardan bir tanesi.

Bugün sektörün ilk üç kameralı kombinasyonu Huawei P20 Pro modeline özgü ve üreticilerin bu yeni konsepte nasıl yaklaşacağı merakla bekleniyor. Gelecek yıl önemli hamleler görebiliriz.

3 kameralı iPhone

İddialara göre gelecek yıl piyasaya çıkacak iPhone modellerinden birinde 3 kameralı bir kombinasyonun olacağı ifade ediliyor. Ana kamera 12MP çözünürlüğünde 6 katmanlı bir lens barındırırken diğer sensörler ile birlikte 5x yakınlaştırma (ne kadarı yazılım tabanlı bilinmiyor) ve geniş açılı çekimler sunacak.

Aslında 3 kamera iddiası yeni değil. iPhone X modelinde Apple’ın zengin gerçeklik algılamaları için ekstra bir tane daha sensör ekleyeceği gündeme gelmişti ancak bu olmadı. Şimdi 3 sensörün de fotoğraf çekimi için ayrılacağı ifade ediliyor.

Apple geçen yıl iPhone X modelinin iPhone 8 serisinden çok farklılaşacağını ve bu sayede yüksek satış rakamlarına ulaşacağını ümit ediyordu ancak bu olmadı. Firmanın üretimde yüzde 40’a varan kesinti yapacağı haberleri gündemde. Bu bakımdan farklılaşma adına yeni bir arayış içerisinde olması muhtemel.

Genelde bu tür iddialar doğru çıkıyor zira firma mutlaka deneme amaçlı bu teknolojilere yer veriyor. Sonrasında ise ikna olmazsa teknolojiyi rafa kaldırıp bir süre bekletiyor. Üç kamera kombinasyonu için de muhtemelen böyle bir durum söz konusu.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim