Anlık Bildirim

Honor yeni MagicBook 14 ve 15 modellerini duyurdu

Honor MagicBook 14 ve 15 modelleri Tiger Lake tabanlı Intel işlemcileri sayesinde Iris Xe grafiklere kavuşuyor. Satışlar ilk olarak Avrupa ülkelerinde başlıyor.

2021 Honor MagicBook 14 ve 15 tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Huawei dönemi sonrasında pazarda yeniden var olma mücadelesi veren Honor markası tanıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Honor Play 5 modelinden sonra Honor MagicBook dizüstü serisi de güncellendi. 

Honor MagicBook 14 ve 15 neler sunuyor?

Honor MagicBook serisi bir süre önce Ryzen 3000 ve sonrasında Ryzen 4000 serileri ile piyasaya çıkmıştı. Bu dönemde onuncu nesil Intel işlemcilerine de yer vermişti. Şimdi en güncel işlemcilerle piyasaya çıkıyor. 

Tiger Lake tabanlı ve 4 çekirdekli Intel i7-1165G7 işlemci ile i5-1135G7 işlemcisi sayesinde Iris Xe grafikleri de ilk kez MagicBook serisinde kendisine yer buluyor. Bunun haricinde şimdilik bir ekran kartı seçeneği yok. 

16GB DDR4 RAM bellek ve 512GB SSD depolama ile gelen seride arka aydınlatmalı klavye, Full HD IPS ekran, tuşlara entegre edilmiş web kamerası, fanlı çift ısı borusu ve 65W hızlı şarj şeklinde ortak özellikler mevcut. 

MagicBook 14 modeli 14 inçlik ekranla 849 Avro başlangıç fiyatına sahip. MagicBook 15 modeli ise 15.6 inçlik ekranıyla 949 Avro seviyesinden başlıyor. Satışlar ilk olarak Avrupa’nın belirli ülkelerinde başlıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim