Anlık Bildirim

Yılın Astronomi Fotoğrafçısı adayları belli oldu: İşte birbirinden etkileyici astronomi fotoğrafları

Bu yıl on üçüncüsü düzenlenen Yılın Astronomi Fotoğrafçısı 2021'in adayları belli oldu. Birbirinden etkileyici onlarca fotoğraf paylaşıldı.

2021 Yılının Astronomi Fotoğrafları Tam Boyutta Gör

Fotoğraf makinelerinin de teknoloj ile birlikte gelişmesiyle artık gerçekten, gerçekliğine inanamadığımız fotoğraflar görebiliyoruz. Özellikle 13 yıldır düzenlenen Yılın Astronomi Fotoğrafçısı ödülünde birbirinden etkileyici birçok fotoğraf görebiliyoruz. Bu yılın görselleri de geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Bu yıl, on üçüncüsü düzenlenen "Yılın Astronomi Fotoğrafçısı 2021" yarışmasında adaylar geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Toplamda 75 farklı ülkeden yarışmaya 4500'den fazla fotoğrafçı katıldı. Yarışmanın kazananları 16 Eylül'de açıklanacak. 18 Eylül Cumartesi'den itibaren de fotoğraflar Ulusal Denizcilik Müzesi'nde sergilenecek.

Fotoğraflara baktığımızdaysa gerçekten muazzam olduklarını söylemek gerek. Ne yazık ki katılan tüm yarışmacıların fotoğraflarını ekleyemiyoruz. Aşağıdaki galeri bölümünde bizlerin dikkatine çeken ve en beğendiklerimizi görebilirsiniz. Fotoğrafları çeken isimleri de yine fotoğrafın alt kısmında bulabilirsiniz.

Yılın Astronomi Fotoğrafçısı Ödülüne Aday Olan Fotoğraflar

Kaynakça https://www.sciencefocus.com/space/wonders-of-the-universe-23-mind-blowing-photos-from-the-astronomy-photographer-of-the-year-2021-shortlist/ https://www.bbc.co.uk/newsround/57664401 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim