Anlık Bildirim

27 Mart tarihinde Apple eğitim odaklı bir etkinlik düzenliyor

Yeni MacBook veya iPad Pro beklentisi içerisinde olanlar için biraz daha zaman var gibi görünüyor. Apple bu yıl bahar etkinliğini eğitim alanından yana kullandı.

Apple’ın bahar aylarında yeni ürünlerini tanıtacağı bir etkinlik düzenlemesi bekleniyordu. Bir etkinlik haberi geldi ancak beklendiği gibi görkemli bir tanıtım olmayacak gibi gözüküyor.

Apple bahar etkinliğinde neler bekleniyor?

Apple tarafından dağıtımına başlanan davetiyeler 27 Mart 2018 tarihinde eğitim odaklı bir etkinliğin yapılacağını gösteriyor. Apple çok uzun zamandır alan odaklı tanıtımlar yapmıyordu. En son 2012 yılında dijital eğitim kitaplarının tanıtıldığı bir bahar etkinliği yapılmıştı.

Haydi Okul Gezisine Çıkalım mottosunu kullanan etkinlik Chiago’da Lane Tech üniversitesinde gerçekleştirilecek. Etkinlikte öğrenciler ve öğretmenler için yeni fikirlerin ortaya konacağı ifade ediliyor.

Eğitim odaklı olduğu için ana akım donanım ürünleri açısından beklentiler düşük. Yine de uygun fiyatlı yeni bir 9.7 inçlik iPad ihtimali üzerinde duruluyor. Ayrıca bir güncelleme ile Apple Pencil kaleminin diğer iPad modelleri ile de uyumlu hale getirilmesi bekleniyor. Böylece eğitim açısından önemli bir hamle yapılmış olacak.

Bunların haricinde kodlama etkinliklerinin bu yıl daha geniş çaplı olarak yapılması ve daha fazla aracın kullanıma sunulması bekleniyor. Ayrıca Apple ürünlerinde öğrenci ve öğretmenler için yeni bir indirim haberi de gelebilir. Etkinlik ülkemizde akşam saatlerine denk geliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim