Anlık Bildirim

36 farklı şehrin en iyi restoran, otel ve konumlarını gösteren yeni iPhone uygulaması: iTravelGo

Sık sık seyahat eden ve gittiği şehirlerin önemli noktalarını ziyaret etmek isteyen kişiler için Oleg Baranovskyi adlı geliştirici tarafından hazırlanan iTravelGo, oldukça detaylı bilgiler sağlayabiliyor.
İçerisinde dünyanın önemli şehirlerinin (New York, Los Angeles, San Francisco, Chicago, Meksika, Montreal, Toronto, Rio de Janeiro, Marakeş, Dubai, Bangkok, Sidney, Delhi, Tokyo, Şangay, Pekin, Hong Kong, Singapur, Moskova, Kiev, İstanbul, Prag, Budapeşte, Viyana, Stockholm, Madrid, Barcelona, Sevilla, Roma, Venedik, Floransa, Paris, Münih, Berlin, Londra ve Amsterdam) mutlaka ziyaret edilmesi gereken en iyi restoran, otel ve konumlarının yer aldığı iTravelGo uygulaması, bu noktaların harita üzerinden yerlerini gösterebiliyor ve telefon ya da e-posta adreslerine kadar farklı bilgileri kullanıcılara sağlayabiliyor. Şehirler içerisinde gezilmesi gereken doğal ya da mimari güzellikleri de gösterebilen uygulama, ayrıca ulaşım sistemi konusunda da yardımcı olabiliyor.
Gittiği şehirleri dolu dolu gezmek isteyenler için oldukça başarılı özellikler sunan iTravelGo uygulaması, 1,79 TL fiyat etiketiyle Apple App Store üzerinden ya da direkt olarak buradan elde edilebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim