Anlık Bildirim

4 inçlik iPhone iddiaları güçleniyor

Apple'ın geçen yıl radikal bir şekilde iPhone serisinde ekran boyutunu büyütmesi tüketici tarafından da benimsenmiş ve yeni modeller büyük ilgi görmüştü. Ancak 4 inçlik ekran boyutuna ilgi gösterenlerin sayısı azımsanamayacak kadar çok. Apple'ın da bu yönde çalışma yaptığı sık sık gündeme geliyor.

Asya'dan gelen bilgilere göre bu yıl iPhone 6 serisi güncellenirken yanına bir de 4 inçlik yeni bir model daha eklenecek. Güncellenen seri S takısı ile ifade edilirken, yeni model de C takısı alacak. Yani bir önceki yıl yapılan isimlendirme bu yıl da geçerli olacak. 

iPhone 6S serisinde işlemci ve RAM tarafında güncelleme yapılacak. Yeni seride Apple A9 yongasetinin kullanılacağı neredeyse kesin gibi. Ayrıca RAM'in de 2GB olacağı tahmin ediliyor. iPhone 6C ise Apple A8 yongaseti ile yoluna devam edecek. Ekran boyutu ve çözünürlüğün iPhone 5 serisinden miras alınacağı belirtiliyor. 

Bunun haricinde Gorilla Glass 3 kaplama, NFC, Touch ID sensör, Apple Pay mobil ödeme sistemi iPhone 6C modelinde aynen devam edecek. iPhone 6S serisinde LG Display, Japan Display, Sharp, Foxconn ve Pegatron ana tedarikçiler olacak. iPhone 6C modelinde ise LG Display, Japan Display ve Wistron ana tedarikçiler olarak öne çıkacak.

Bütçe dostu model olarak tanımlansa da Apple'ın pek bütçe dostu olmak istemediğini iPhone 5S/5C modellerinden hatırlıyoruz. Bu yeni 4 inçlik model de muhtemelen 500$-550$ bandında olacaktır.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4892 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6c, 4 inch iphone
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim