Anlık Bildirim

4.Nesil iPhone'un 960x640 piksel çözünürlük sunacağı kesinleşti (?)

Yeni nesil iPhone'un 960x640 piksel çözünürlüğünü sahip olacağına artık kesin gözüyle bakılıyor. Peki çözünürlük neden bu kadar önemli ? Eğer çözünürlük iddiası gerçekleşirse iPhone, 320dpi ile pazardaki bütün telefonlara üstünlük kuracak. Böyle bir durumu Steve Jobs'un nasıl anlatacağını rahatlıkla gözünüzde canlandırabilirsiniz.

Çek kaynaklı Superphone.cz adlı site de yeni nesil iPhone'un ekran çözünürlüğünü kesinleştirebilmek için ilginç bir yol izlemiş. 4.Nesil iPhone'a ait olduğunu iddia ettikleri paneli mikroskop ile büyüterek üzerindeki RGB parçacıklarının sayısını belirlemiş ve mevcut iPhone'lardaki panelindeki sayıyla kıyaslamışlar. Sonuç; gerek yatay da gerekse de düşey olarak 4.Nesil iPhone'un panelinde iki kat daha daha fazla parçacığı bulunuyor. Bu da piksel sayısını dört kat arttırarak iPhone'un çözünürlüğünün yeni nesil ile birlikte 960x640'a çıkacağını gösteriyor.

Apple'a yakın kaynaklardan elde ettiği tutarlı bilgilerle tanınan John Gruber, 4.Nesil iPhone'un 960x640 piksel çözünürlüğüne sahip olacağını iddia etmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19109 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim