Anlık Bildirim

Alcatel ve TCL'den 17 inçlik dev mutfak tableti geliyor

Alcatel, mutfak kullanımına yönelik olarak tasarlanmış 17 inç ekrana sahip Xess marka tabletin, 22 Nisan itibariyle 499 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağını duyurdu.
Alcatel, mutfakta yaşamak için tasarlanmış 17.3 inç boyutlarında Xess marka dev tablet modelinin 22 Nisan itibariyle 499 dolarlık fiyat etiketiyse satışa sunulacağını duyurdu. Alcatel'in ana markası TCL ortaklığında inşa edilen ve TCL markasını taşıyan Xess, tablet ve hepsi bir arada (all-in-one) bilgisayar arasındaki çizgiyi bulanıklaştırırken, mutfakta ortamında kullanılmaya yönelik yazılımlarla geliyor.
Cihaz 17.3 inç Full HD ekran, çift 3 watt JBL hoparlör, 1.5GHz sekiz çekirdekli işlemci, 3GB RAM, 32GB (microSD yuvasıyla genişletilebilir) depolama alanına sahip. Ayrıca evde herhangi bir yere konumlandırılarak Xess aracılığıyla uzaktan izlenebilen bir IP kamera ile geliyor. Alcatel, Xess'in aileler düşünülerek tasarlandığını söylerken, şovlar ve uygulamlar gibi Nickelodeon içeriği yüklü şekilde geldiğini belirtiyor.
Uzaktan izleme kamerasıyla bir bebek monitörü olarak kullanılabilen Xess, mutfak kullanımı için ideal bir tablet olarak tanımlanıyor. Cihazdaki entegre yemek tarifi uygulamları ve sevilen yemeklerle ilgili nasıl yapılır videoları mutfaktaki aile bireyine adım adım yardımcı olurken, yüklü gelen alışveriş uygulamaları kolayca market alışverişi yapılabilmesini sağlıyor.
Stylus kalem, destek ayakları, 9600mAh pil ve iki adet USB 2.0 bağlantı noktasına sahip Xess tablet, geniş ekranından yararlanmak için tasarlanmış özel bir launcher uygulamasına sahip. Ancak cihaz standart Android Lollipop işletim sistemiyle çalışıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3220 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tablet, alcatel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim