Anlık Bildirim

Alibaba'dan CES Fuarı'na: Fikirden ürüne gitmek

Teknoloji dünyasına yön veren CES Fuarı'nın başlamasına sayılı günler kaldı. Yeni eklenen bölümlerden biri olan Ürün ve Kaynak alanında, Alibaba.com önclüğünde fikirden ürüne giden serüven anlatılacak
Dünyanın en büyük elektronik ticaret platformlarından Alibaba.com, teknoloji dünyasının en büyük fuar organizasyonu olan CES'de özel bir organizasyona öncülük ediyor. 9-12 Ocak tarihlerinde Las Vegas'da düzenlenecek fuarda, bu yıl ilk defa tematik bölümler çatısı altında Tasarım ve Kaynak organizasyonu yapılacak ve Alibaba.com öncülük edecek.
İyi bir fikre sahip olmanın önemli, ancak onu ürüne dönüştürmenin ve doğru stratejiyle pazara sürmenin daha önemli olduğu günümüzde, milyonlarca kişiye hizmet veren pazar yeri olarak Alibaba.com'un bu konuya liderlik etmesi büyük bir fırsat. 700'den fazla tasarım, kaynak ve paketleme firmasının bir ürünün boş kağıttaki fikir gelişiminde son kullanıcıyla buluşmasına kadar geçen yolculuğu yeni girişimlere yol gösterici olacak.
Tüketici Elektroniği Birliği tarafından düzenlenen CES Fuarı'nın başkan yardımcısı ve iş geliştirme yöneticisi Karen Chupka konuyla ilgili şunları söylüyor: "Fuardaki yeni alanımız, markalar ve tüm ölçekteki satın almacılar için bağlantı kurma, ürün ve üretim opsiyonları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaya olanak tanıyacak..."
CES 2018, inovasyonun global sahnesi sloganıyla 9-12 Ocak'ta düzenlenecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim