Anlık Bildirim

Android işletim sistemli LG Prada K2'nin kısa bir videosu paylaşıldı

Cep telefonu üreticilerinin daha farklı tüketici kitlelerine hitap edebilmek adına izledikleri stratejilerden birisi dünyaca ünlü Prada (LG Mobile), Giorgio Armani (Samsung) gibi firmalarla işbirliğine gitmek.
Güney Kore merkezli LG firmasının, 2011 yılı yol haritası dahilinde sızdırılan Prada K2 modelinin kısa bir videosu internette paylaşıldı. Sadece 10 saniyelik video Prada K2'nin teknik özellikleri açısından bizlere fikir vermese de bilgisayarla yapılmış tasarımın ardından telefonun aslını nihayet görmüş olduk.

Sade tasarımlı LG Prada K2'nin Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3 ''Gingerbread'' sürümü desteğini arkasına alacağı, 16 GB kapasiteli dahili flash belleğe sahip olacağı, HSPA+ hızında internete bağlanabileceği ve biri görüntülü konuşma (1.3 megapiksel), diğeri anı yakalamak için (8 megapiksel) çift kameraya ev sahipliği yapacağı iddia edilmekteydi.
İddialar arasında akıllı telefonun en dikkat çekici yanı ikinci jenerasyon ''NOVA'' ekranı. 4.3-inç boyutunda olduğu belirtilen dokunmatik ekran 1000 nit gibi yüksek bir parlaklık seviyesi sunabilir. Ülkemizde satışına devam edilen LG Optimus Black'in NOVA ekranının 700 nit parlaklık seviyesine sahip olduğunu hatırlatalım.

LG Prada K2 from Evan Blass on Vimeo.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12719 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim