Anlık Bildirim

Apple 2017'de iPad serisine 10.5 inçlik model ekleyebilir

Tayvan kaynaklı haberlere göre Apple, önümüzdeki yıl iPad serisine 10.5 inçik yeni bir model ekleyecek. Şirketin amacı işletmeler ve eğitim sektörüne hitap edebilmek.
Tayvan merkezli tedarik zinciri üreticilerine göre Apple, 7.9 inç iPad mini, 9.7 inç iPad ve 12.9 inç iPad Pro'ya ek olarak 2017 yılında 10.5 inçlik iPad modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Üretim ise Aralık ayında başlayacak.
Kaynaklara göre, Apple'ın 10,5 inçlik iPad'i piyasaya sürmeyi planlamasındaki başlıca etken, 10 inç ve daha büyük tabletlerin ABD'deki işletmeler ve eğitim sektörleri arasında popüler durumda olması. Genel kanı mevcut 9,7 inç iPad'in çok küçük olabileceği ve 12.9 inç iPad Pro'nun ise bu tür satın alımlar için çok pahalı olduğu yönünde.
Kaynaklara göre, 10.5 inç iPad, yeni nesil 12.9 inç iPad Pro'larda kullanılacak ve Apple tarafından geliştirilmiş A10X işlemci ile donatılmış olacak. Ayrıca 10.5 inç iPad sevkiyatlarının 2017 yılının ilk çeyreğinde 2 milyon, yıl içerisinde ise 5-6 milyon adete ulaşabileceği belirtiliyor. Öte yandan Apple'ın Android tablet modelleriyle rekabet edebilmek için 9.7 inç iPad'in daha düşük fiyatlı versiyonlarını da piyasaya süreceği gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2454 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tablet, 10.5 inch ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim