Anlık Bildirim

Apple, Almanya ve İngiltere'de geliştirici programı ücretlerine zam yaptı

Apple, Almanya ve İngiltere'de geliştirici programı ücretlerine zam yaptı
Apple'ın yeni yılda Türkiyede'ki ürünlere yaptığı zammı dün sizlerle bu bağlantıda paylaşmıştık. Görünen o ki Apple'ın yeni yıl zamlarından Almanya ve İngiltere'de bulunan geliştiriciler de etkilenecek. 

iOS ve MAC geliştirici programına dahil olmak isteyen geliştiricilerin yıllık olarak ödedikleri ücretlere zam geldi. Fiyatlar İngiltere için 80 sterlin seviyesinden 99 sterline (Günümüz kuru ile yaklaşık 356 Türk Lirası), Almanya için ise 80 euro seviyesinden 99 euro(Günümüz kuru ile yaklaşık 278 Türk Lirası)'ya yükseltildi. Fiyat artışının diğer Avrupa ülkelerine nasıl yansıyacağı henüz bilinmiyor, Amerika'da ise geliştirici ücreti hala 99 dolar olarak gözüküyor.

Geliştiricilerin bu platformlarda uygulamalarını dağıtmak için ücretleri ödeyerek kayıt olmaları gerekiyor. Programa kayıt olan geliştiriciler, güncellemelere daha erken erişme imkanına sahip olarak uygulamalarını önceden güncellemelere uygun hale getirme şansı buluyor. 

Daha önce bu bağlantıdaki haberimizde de Avrupa'da uygulama, e- kitap ve dijital müzik vergilerinin artacağını sizlere aktarmıştık. Geliştirici ücretlerindeki artış da uygulama fiyatlarında yaşanması beklenen artışın habercisi niteliğinde. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1083 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, geliştirici ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim