Anlık Bildirim

Apple Watch 2 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

Apple Watch 2 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor
 
Apple'ın hakkında oldukça kısa bir süre içerisinde konuşmaya başladığımız akıllı saati Watch 2 için 9to5Mac sitesi tarafından yeni bilgiler yayınladı.
Geçtiğimiz günlerde LG'nin alanında rakipsiz P-OLED (Polimer OLED) ekranını kullanacağını duyduğumuz Apple Watch 2, yeni gelen bilgilere göreyse "FaceTime" kamera ile karşımıza çıkacak. Bu kamera sayesinde görüntülü konuşma işlemi direkt olarak saat üzerinden gerçekleştirilebilecek ve böylece çok daha kullanışlı / ergonomik bir süreç elde edilebilecek.
Apple Watch'ın iPhone'a olan bağımlılığını yeni WiFi kablosuz bağlantı çipi ile azaltacağı söylenen Watch 2, birçok işlem için iPhone'a ihtiyaç duymacak. Bu yeni çip ile "Saatimi Bul" özelliğinin de devreye sokulabileceği belirtlen 9to5Mac, yazılım güncelleme ve medya dosyalarını senkronize etme gibi yüksek veri transferi gereken durumlarda iPhone bağlantısının gerekeceğini ancak diğer basit iletişim işlemlerinde saatin bağımsız kalabileceği söylüyor.
Birinci jenerasyon Watch'ın batarya performansının kullanıcılar tarafından beğenildiğini belirten ve birçok Watch sahibinin günü %30 ila %40 arası kalan batarya miktarıyla tamamladığını belirten Apple, bu nedenle Apple Watch 2'de aynı batarya teknolojisini / altyapısını kullanmaya devam edecek. Bu noktada sadece ufak geliştirmeler yapılacak ve daha çok diğer donanımsal özelliklerine odaklanacak.
Apple Watch 2 aynı zamanda gelen bilgiler doğru çıkarsa daha fazla versiyon ile satışa çıkacak. 18 Karat altın ile paslanmaz çelik versiyon arasına yeni modeller eklemeyi düşündüğü söylenen Apple, 1000$ ile 10,000$ arasında ödeme yapabilecek kullanıcıları etkilemeyi hedefleyecek.
Apple Watch 2'nin 2016 yılında raflardaki yerini alması bekleniyor ve daha önce de söylediğimiz gibi şirketin her yıl yeni bir akıllı saat modeliyle karşımıza çıkabileceği yüksek ihtimaller arasında bulunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim