Anlık Bildirim

Apple'ın yeni iPad'leri EEC veritabanında ortaya çıktı

Apple'ın önümüzdeki aylarda yeni bir giriş seviyesi iPad ve iPad mini 5'i tanıtması bekleniyor. Şirketin yeni tabletleri Avrasya Ekonomi Komisyonu (EEC) veritabanında göründü.
Yeni yayınlanan bir rapor Apple'ın yılın ilk yarısında piyasaya sürülebilecek yeni iPad modelleri üzerinde çalıştığını ortaya koydu. Şirketin bu yıl yeni bir giriş seviyesi iPad çıkarması ve uzun süredir yenilenmemiş olan iPad Mini'yi canlandırması bekleniyor.
Avrasya Ekonomik Komisyonu'nun (EEC) veritabanında bir dizi yeni iPad modeli keşfedildi. Apple ticari markası altında kaydedilen tablet modelleri A2123, A2124, A2153, A2154, A2133 ve A2152 (iOS 12 yazılımı sürümü) olarak sıralanıyor. Verilen tüm detaylar bununla sınırlı.

Model numaraları farklı versiyonları gösteriyor

Listede çok sayıda iPad varmış gibi görünebilir ancak bunlar muhtemelen tablet modellerinin farklı depolama kapasitesi, hücresel ve WiFi versiyonları gibi çeşitlerini temsil ediyor. Gelen haberler EEC veritabanına kaydedilen tabletlerin yeni 9.7 inç iPad ve iPad mini 5 olduğu yönünde. Gerçek mi değil mi önümüzdeki aylarda hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim