Anlık Bildirim

Apple, izinleri kaldırdı; yeni iPhone, ekim ayının 2.haftasında satışa sunulabilir

Ekim ayına yaklaştığımız bugünlerde, yeni nesil iPhone'un satışa sunulacağı tarihi aşağı yukarı tahmin etmemizi sağlayacak bilgiler gelmeye devam ediyor. AppleInsider'ın haberine göre 4 Ekim'de etkinlik düzenleyeceği konuşulan Apple, ekim ayının ikinci haftasında (9-12 Ekim ile 14-15 Ekim tarihlerinde) izinlerini kullanmak isteyen çalışanlarının bu taleplerini geri çeviriyor. İngiltere'deki kaynaklarda benzer kararın Apple İngiltere çalışanları için de uygulamaya konulduğunu belirtiyor.

Yeni iPhone'un ekim ayının ikinci haftasında satışa sunulacağına işaret eden bilgiler bununla sınırlı değil. Twitter, iOS 5'deki dahili destekten ötürü 10 Ekim'de Londra'da, 12 Ekim'de ise New York'ta küçük çaplı etkinlik düzenleyeceğini açıklamıştı. Bunun yanı sıra Apple'ın AppleCare ekibine 10 Ekim'den itibaren destek çağrı hattında yoğunluk umduğundan dolayı hazır olunması gerektiğini bildirdiği ortaya çıkmıştı.

Görünen o ki bir aksilik olmaz ise Apple, Ekim ayının ilk haftası içerisinde (muhtemelen 4 Ekim) yeni iPhone ya da iPhone'ların lansmanını gerçekleştirip, ikinci hafta da satışa sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21437 kez okundu.
26 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5, Apple ve iphone 4s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim