Anlık Bildirim

Apple, orta sınıf için iPhone 3Gs'in satışına devam edebilir

Bu sene 5.Nesil iPhone'un yanı sıra orta sınıfa da hitap etmek için uygun fiyatlı iPhone'u satışa sunup sunmayacağı konuşulan Apple, RBC Capital Markets'in müdürü Mike Abramsky'e göre aynı hedef doğrultusunda farklı bir çözüm yolu izleyebilir.

Mike Abramsky, yatırımcılar için yayınladığı analizde Apple'ın orta sınıfa hitap eden yeni bir iPhone yerine, hala satışına kontratlı olarak 49 dolardan devam edilen iPhone 3Gs'in satış fiyatını 0 dolara yani kontrat dahilinde ücretsiz vererek orta sınıf akıllı telefon tercih eden kullanıcılara ulaşabileceğini düşünüyor. Apple'ın Android'in orta sınıftaki egemenliğine karşı koyabileceğini ve Kuzey Amerika'da satışların artacağını belirten Abramsky, Cupertino'lunun bu stratejiyle küresel olarak toplam 64 milyonluk iPhone kullanıcı sayısını 150 milyona yükseltebileceğini öngörüyor.

iOS 5 işletim sisteminin, iPhone 3Gs'e neredeyse tam destek sunuyor olması göz önüne alındığında; Apple'ın iPhone 3Gs'in satışına devam edebileceği yönündeki iddiayı kuvvetlendiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13666 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 4, iphone 5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim