Anlık Bildirim

Astropad'ın iPhone sürümü artık ücretsiz

Astropad'ın iPhone sürümü artık ücretsiz
 
iPad modellerinin kolaylıkla profesyonel grafik tablete çevirilmesine imkan tanıyan ve iki eski Apple mühendisi tarafından hazırlanan Astropad'ın iPhone uyumlu "Mini" sürümü ücretsiz yapıldı.
OSX 10.9 ve üstü işletim sistemine sahip Mac bilgisayarlar ve iOS 8 işletim sistemli iPad ile iPhone modelleriyle çalışan Astropad, iki ortam arasında Wi-Fi ya da kablo bağlantısı ile iletişim kurabiliyor. LIQUID isimli özel teknolojisi ile AirPlay'in 32ms'lik gecikmesini 12ms seviyesine (Düşük değer daha iyi) getiren ve saniyede 60 kareye ulaşan bir tepki hassasiyeti sunan uygulama, örneğin Mac bilgisayarda çalışan Photoshop arayüzünü iPad ile iPhone'a getirebiliyor ve destekli stylus kalemler ile cihazlar üzerinden Photoshop temelinde etkili çizimler yapılabiliyor.
Yine LIQUID teknolojisi ile cihazlarda görülen renkleri Mac arayüzüne birebir aktaran uygulama, GPU hızlandırma da kullanabiliyor ve Mac tarafında çalışmak için ekstra sürücülere ihtiyaç duymuyor. Birçok stylus kaleme aktif olarak destek veren Astropad, aynı zamanda Apple Watch uygulaması üzerinde de geriye alma ya da zoom yapma gibi işlemleri yerine getirebiliyor.
Daha önce 12,98 TL'ye satılan Astropad Mini, an itibariyle aşağıdan ücretsiz elde edilebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim