Anlık Bildirim

Asus : Windows RT satışları beklentileri karşılayamadı

Asus : Windows RT satışları beklentileri karşılayamadı

Resmen tanıtıldığı geçen yıl Ekim ayı sonlarından bu yana bir türlü makus talihini yenemeyen ve Microsoft’un üretim ortakları tarafından yerden yere vurulan Windows RT, Blue güncellemesi ile tablet pazarındaki rekabete yeniden dahil olmayı planlıyor. Ancak halen üreticileri tatmin edebilmiş değil.

Dizüstü, akıllı telefon ve tablet segmentlerinde Transformer ve Padfone serisi gibi önemli hamleler yapan ve bu hamlelerinde başarılı olan Asus, Windows RT konusunda çekincelerini sürdürüyor.

Firmanın patronu Jonney Shih, VivoTab RT ile girdiği Windows RT ekosisteminde sonuçların çok da içaçıcı olmadığını belirtirken, insanların klasik Windows uygulamalarını kullanmaya alıştıklarını ve bu yüzden Windows tarafında daha çok Intel yongalarına odaklandıklarını ifade etti.

Shih, Windows 8 platformundaki en popüler uygulamalardan birisinin klasik Başlat menüsünü getiren yazılım olduğunu ve bunun da Microsoft’un strateji hatasından kaynaklandığını dile getiren Shih, bununla birlikte pes etmediklerini de sözlerine ekledi. 

Windows RT’nin büyük güncellemesi ile birlikte 10 ve 8 inçlik tablet modelleri piyasaya sürmeye hazırlanan Asus, Windows ekosisteminde 10 inçlik tablet modellerinin daha çok anlam kazanacağına inanıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
801 kez okundu.
18 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, asus
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim