Anlık Bildirim

Asus'tan dünyanın en ince 14 inç laptopu: ZenBook 3 Deluxe

Teknoloji devi ASUS, Computex 2017 kapsamında Surface Laptop ve MacBook'la rekabet edecek yeni dizüstü bilgisayarını tanıttı. ZenBook 3 Deluxe ile ilgili tüm detaylar haberimizde.
ASUS bugün Computex fuarında, Microsoft Surface Laptop ve Apple MacBook gibi premium modellerle rekabet edebilecek yeni Windows 10'lu ZenBook 3 Deluxe dizüstü bilgisayarını duyurdu. Metal gövdeden üretilmiş Gorilla Glass 5 koruma özelliğine sahip ilk dizüstü bilgisayar olma özelliği taşıyan ZenBook 3 Deluxe, etrafını saran altın renkli detayla son derece şık bir görünüm sunuyor.
Her şeyden önce, ASUS'un özellikle cihazın taşınabilirliği üzerine odaklandığını belirtmek gerekir. 14 inç ekranlı bir cihaz olarak sadece 1.1 kilogram ağırlığında olması gerçekten etkileyici. ASUS tarafından dünyanın en ince 14 inçlik dizüstü bilgisayarı olarak lanse edilen cihaz 12.9mm kalınlığa sahip.
Ayrıca ASUS'un çerçeveleri mümkün olduğunca azaltmaya çalıştığını söyleyelim. Dell'in XPS serisinde olduğu gibi şirket küçük bir dizüstü bilgisayar kasasına daha büyük bir ekran sığdırmayı başarmış durumda. ZenBook 3 Deluxe, taşınabilirlik için avantaj sağlayan 13 inç dizüstü bilgisayar kasasında, 14 inç NanoEdge ultra dar çerçeveli bir ekran barındırıyor.

Donanım özellikleri

Cam korumalı trackpad, tam boyutlu arkadan aydınlatmalı klavye ve Harman-Kardon surround ses teknolojisine sahip 4'lü hoparlörle donatılan cihaz farklı donanım yapılandırmalarıyla gelecek. Üst konfigürasyonda Intel'in 7. nesil i7 işlemcisi ve 16GB LPDDR3 RAM yer alıyor. Ayrıca bu modeli tercih eden müşterilerin 1 TB SSD depolama alanına sahip olacağını belirtelim.
ZenBook 3 Deluxe, Microsoft'un Surface Laptop modelinde yer vermediği, 2 adet USB-C bağlantı noktasıyla geliyor. Aynı zamanda Thunderbolt 3 teknolojisine sahip bu portların 40 Gbps veri aktarımı, çift 4K UDH harici ekran ve güç dağıtımını desteklediğini belirtelim.
Windows 10 çalıştıran ZenBook 3 Deluxe, kimlik doğrulaması için Windows Hello ile yapılandırılabilen bir parmak izi sensörü de dahil olmak üzere işletim sisteminden en iyi şekilde yararlanabilecek donanıma sahip.
Bu yaz raflarda göreceğimiz ZenBook 3 Deluxe'ün en uygun fiyatlı sürümü 1.199 dolar olacak. Üst konfigürasyonun fiyat etiketi hakkında bilgi yok ancak bahsi geçen teknik özellikler göz önüne alındığında 2000 dolara yaklaşacağını söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim