Anlık Bildirim

Batarya yüzdesinden sosyal ağ oluşturan uygulama

Ailenizin veya arkadaşlarınızın cihazlarındaki batarya yüzdesini merak ediyorsanız, Battery Share uygulaması sizin için arkadaşlarınızın bir listesini hazırlayabiliyor.

Bugüne kadar fotoğraf, video veya metin tabanlı pek çok sosyal ağ mevcut ve kullanıcı sayısı da bir hayli fazla. Zaman zaman ilginç sosyal ağ fikirleri de ortaya çıkmıyor değil. Battery Share buna son örnek.

iOS uygulaması, kurulu olduğu cihazdaki batarya yüzdesinin diğer kullanıcılar ile paylaşılabilmesini sağlıyor. Kullanıcılar, uygulamayı kurduktan sonra bilgi paylaşımına onay verirse, bu ilginç sosyal ağın içerisine giriyor.

Oluşturulan listede, arkadaşlarınızın ne kadar pil ömrünün kaldığını görebiliyor, yüzde azaldığında bildirim alıyor ve ulaşamadığınız takdirde bunun bataryadan kaynaklandığını anlayabiliyorsunuz. Özellikle bu açıdan işe yarar bir fikir olduğuna şüphe yok. Ayrıca arkadaşlarınızın güç tasarruf moduna geçtiğini bile takip edebiliyorsunuz.

Uygulamada ayrıca sesli görüşme de yapmanız mümkün. Bunların tümü için cihazların iOS 9.1 ve üzeri sürümlerde çalışıyor olması şart. Ayrıca uygulamanın 3TL fiyat etiketini de unutmamak gerekiyor.

App Store linki için tıklayınız 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim