Anlık Bildirim

Uncharted ilk olarak mobilde

10 Mayıs itibariyle Uncharted’ın yeni oyununu almak için merakla bekleyenlerdenseniz, PS Mobile Inc. tarafından geliştirilen mobil oyuna bir göz atabilirsiniz.

Uncharted 4: A Thief’s End yapımının satışa çıkmasına çok az bir süre kala heyecanı diri tutmak isteyen Sony, bulmaca tarzında bir mobil oyun ile mağazalardaki yerini aldı. Mobil oyun, orijinal oyuna etki etmesi açısından önem taşıyor.

Uncharted: Fortune Hunter adıyla indirmeye sunulan mobil oyun, bulmaca türünde ve blok ilerleyişi üzerinde yükseliyor. Kahramanımız Nathan Drake, her bölümde mücevherlere ulaşmak için engellerden ve tuzaklardan kaçınıyor. Ayrıca hedeflere ateş ederek, dokunarak, sürükleyerek veya üzerine çıkarak farklı bir mekanizmayı da harekete geçirmesi gerekiyor.

Mobil oyunun, Uncharted 4 ile entegrasyonu mevcut. Mobil oyunda ilerleyerek ve kristalleri toplayarak, Uncharted 4 oyununda özel eşyaların kilidini açabiliyorsunuz. Ayrıca Uncharted 4 oyununda ilerleyerek de mobil oyunda özel güçlendirmeleri kazanabiliyorsunuz. Yani Sony, her iki oyunu da sürekli oynamanızı istiyor. Eğlenceli bölümlere, diyaloglara ve tatmin edici grafiklere sahip olan oyun, ücretsiz olarak sunuluyor.

Android linki için tıklayınız

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim