Anlık Bildirim

Beat Stomper bu hafta iOS için ücretsiz

Tempolu müzik tabanlı oyun tecrübelerinden hoşlananlara hitap eden Beat Stomper, bu hafta App Store platformunda ücretsiz hale getirildi. Oyunda amaç en yüksek skoru elde etmek.

Parlak ışıklar ve hareketli müzikler eşliğinde oyunculara yoğun bir sonsuz koşu tecrübesi yaşatan Beat Stomper adlı oyun, bu hafta App Store platformunda ücretsiz hale getirildi.

Ekrana tıklayarak kare şeklindeki karakteri bir üst katmana taşıdığımız oyunda, katmanlar sürekli hareket halinde olduğu için en uygun zamanı kollamak gerekiyor. Karakter kenarlardan sektiği için katmanın üzerine konması biraz zorlaşıyor. Ayrıca ekran da aşağıdan yukarıya doğru karakteri yutmak için geliyor. Bu bakımdan sürekli zıplayarak yukarıya çıkmak gerekiyor.

Oyunda amaç en yüksek skoru elde etmek. Katmanlara yerleştirilmiş farklı güçlendirmeler daha hızlı katmanları geçmenize yardımcı oluyor. Arka plan müzikleri önemli DJ’lerin elinden çıkmış. Oyuncular bunlar arasında seçim yapabiliyor. Tempolu müzik tabanlı oyun tecrübelerinden hoşlananlara hitap eden Beat Stomper, Android tarafında da ücretsiz olarak sunuluyor.

Beat Stomper: Google Play II App Store

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim