Anlık Bildirim

Beğeneceğiniz Tsuro bu hafta App Store’da ücretsiz

Masa oyunlarından hoşlanıyorsanız kendisine has bir tekniği olan Tsuro: The Game of the Path yapımını bu hafta kaçırmayın. Oyun App Store’da ücretsiz hale geldi.

App Store mağazasının bu haftaki ücretsiz uygulama promosyonunda Tsuro adında beğenerek oynayacağınız bir oyun yer alıyor. Bir masa oyunu olan Tsuro: The Game of the Path çift yönlü strateji kurmayı gerektiriyor.

Eğlenceli

Karşılıklı olarak yapay zeka veya başka bir oyuncuyla oynayabildiğiniz Tsuro: The Game of the Path, açtığınız kartlardaki desenleri oyun alanına koyarak kendinize yol açmanızı konu ediniyor. Oyunda amaç rakipten uzun süre alanda kalmak.

Kartlar açıldıkça rotanızı çizerek alanda hareket ederken rakibinizle yanyana geldiğinizde strateji değiştirmeniz gerekiyor zira kartınızdaki desen bazen diğer oyuncunun yoluyla birleşerek ona avantaj sağlayabiliyor. Bu durumda karşı oyuncuya tuzak da kurabiliyorsunuz.

Fiziksel olarak masa oyunu da mevcut olan Tsuro, 8 kişiye kadar oynanabiliyor. Eğlenceli animasyonlar ve karakterler ile ilginizi çekecek oyuna bir şans verebilirsiniz. Android tarafında ise 4TL fiyat etiketi mevcut.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim