Anlık Bildirim

Bir Snapdragon 800'lü akıllı telefon da Pantech'den

Bir Snapdragon 800'lü akıllı telefon da Pantech'den

Samsung'un Galaxy S4 LTE-A modelinin ardından Galaxy Note 3 modelinde de Snapdragon 800 işlemcisine yer vereceğinin ortaya çıkması ve sonrasında LG G2 modelinde de Qualcomm'un bu en üst seviye çözümünün kullanılması, Güney Koreli üreticilerin Snapdragon 800'e büyük önem verdiğini gösteriyor. Bu trende şimdi Pantech de katıldı.

Güney Kore'nin ikinci büyük akıllı telefon üreticisi Pantech, Snapdragon 800 çözümüne yer verdiği Vega LTE-A adlı yeni modelini duyurdu.

Güney Koreli SK Telecom'un 1Gbps teorik hızlara izin veren LTE Advanced altyapısını ülkede faaliyete sokması, LTE-A standardını destekleyen modellerin ortaya çıkmaya başlamasına neden oldu. Bağlantı gereksinimleri nedeniyle üst seviye donanım isteyen bu standart, üreticilerin güçlü işlemciler tercih etmesine neden oluyor.

Pantech Vega LTE-A, 5.5 inçlik Full HD IPS ekranla beliyor. Snapdragon 800 çözümü 2GB RAM ile desteklenirken, arka tarafta 13MP çözünürlükte bir kameraya yer veriliyor.

LG gibi Pantech de arka kasaya kamera haricinde bazı fonksiyonlar daha eklemiş. Vega LTE-A modelinin arka kamerasının hemen altında bir trackpad mevcut. Devamlı ekranda sürükleme yapmak istemeyen kullanıcılar telefon menülerinde trackpad ile gezinti yapabiliyor. Telefonda dikkat çeken diğer bir özellik ise aslında iPhone 5S ile birlikte anılan parmak izi okuyucu. Pantech, Apple'dan önce davranarak parmak izi okuyucusunu modeline koymuş.

Pantech Vega LTE-A modeli ay sonunda Güney Kore'de satışa sunulacak. Firma fiyatlandırma ve global satış konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1443 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim