Anlık Bildirim

Blueprint 3D artık Google Play'de

Blueprint 3D artık Google Play'de
2011'in kasım ayından bu yana Appstore'da indirilebilir içerik olarak sunulan Blueprint 3D, nihayet Google Play'deki yerini aldı.

Özgün yapısıyla pek çok mobil oyuncunun beğenisini kazanan yapım, Android oyuncularına 11 farklı tema altında 300 farklı düzey sunuyor. Çizgiler halinde ayrılmış görsellere farklı açılardan bakarak bütünü yakalama üzerine kurulu bir oyun olan Blueprint 3D, basit bir kontrol yapısı ve hafif tondaki müzikleriyle Android kullanıcılarını da etkileyecek gibi görünüyor.

Google Play'in oyun servislerinin desteklendiği oyunda henüz iOS platformundaki "Create" menüsü yer almıyor. Ancak, ilerleyen dönemlerdeki güncellemelerle birlikte bu menünün de oyuna dahil edilmesini bekliyoruz. Bu menü sayesinde, oyuncuların kendi görsellerini kullanarak içerik oluşturabildiğini de hatırlatalım.

2.3.3 veya üzeri Android sürümüne sahip olan cihazlarda çalışabilen Blueprint 3D'yi bulmaca/puzzle türündeki oyunlarından hoşlanan mobil oyunculara kesinlikle tavsiye ediyoruz. Şu an için %50 indirimli olarak sunulan Blueprint 3D'nin Android versiyonuna aşağıdaki Google Play bağlantısından erişebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1094 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim