Anlık Bildirim

Gmail uygulamasına beklenen özellik geliyor: Mailler daha kolay silinecek!

Google'ın e-posta uygulamasına beklenen özellik nihayet geliyor. Yeni seçenekle Gmail'de toplu mail silme oldukça kolay olacak.                                  
Gmail uygulaması toplu mail silme tümünü seç Tam Boyutta Gör
Gmail mobil uygulaması, masaüstü sürümdeki hemen hemen tüm işlevleri sunuyor. Çoklu gelen kutusu, e-posta erteleme veya sessize alma, etiketleme ve daha pek çok özellik mevcut. Ancak, e-postaları toplu silmek için bir seçenek yok. Tüm e-postaları arşivlemek veya okundu olarak işaretlemek için elle seçmek gerekiyor. Gelecek güncellemeyle bu değişecek.

Tümünü seç seçeneği geliyor

Google, Gmail uygulamasına nihayet “Tümünü seç” işlevini getiriyor. Gmail Android uygulaması 2023.08.20.561750975.Release sürümünde bu seçenek ortaya çıktı. Bir e-postaya dokunulduğu anda seçenek görünüyor. Bundan sonra mailleri toplu silmek, arşivlemek, ertelemek, sessize almak veya okundu/okunmadı olarak işaretlemek mümkün oluyor.

Mailler toplu silinebilecek

Gmail, sunucularından getirilen e-posta sayısını istek başına 50 ile sınırlandırıyor. Dolayısıyla tümünü seç’e dokunulduğunda gelen kutusundaki ilk 50 e-posta işaretleniyor. 50 e-posta daha seçmek için butona tekrar dokunmak gerekiyor. Bu şekilde eskiye doğru tüm mailler seçilip silme işlemi uygulanıyor. Böyle bir sınırlama olsa da her gün yüzlerce e-postanın geldiği hesaplar için toplu işlem uygulamayı çok daha kolay hale getirecek.

Yeni “Tümünü seç” seçeneğinin Gmail uygulamasına ne zaman geleceği belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim