Anlık Bildirim

Boston Dynamics’in robot köpek ordusu kamyon çekiyor!

Geliştirdiği robotlarla sürekli kendinden söz ettirmeyi başaran Boston Dynamics oldukça ilginç bir video paylaştı. Spot robot köpeklerden ulaşan ekip kamyon çekiyor.
Boston Dynamics Spot robotu kamyon çekiyor Tam Boyutta Gör
Boston Dynamics robot teknolojileri konusunda hünerlerini sergilemeyi seven bir şirket. Her paylaştığı videoda da oldukça etkileyici gelişmeleri görme fırsatı yakalıyoruz. Bu sefer yayınlanan video ise oldukça ilgi çekici. Spot robot köpeklerden oluşan bir ekip hep birlikte kamyon çekiyor.

10 robottan oluşan ekip

Kamyonu çekebilmek için 10 adet Spot robot köpeği kullanılıyor. Hepsi birbirine bağlanmış ve aynı anda hareket ediyorlar. Bu zamana kadar Spot hakkında farklı videolar görme şansı yakaladık. Bunlardan bazıları dans ettiği, merdiven çıktığı ve kapı açtığı videolardı. Bugün ise şimdiye kadar gördüğümüz en şaşırtıcı video ile karşımıza çıktı.

Spot robot köpeği hem otonom hareket etme yeteneğine sahip hem de uzaktan kontrole açık. Boston Dynamics’in üretimini hızla artırmayı planladığı Spot robot köpekler için bu videonun iyi bir şov olduğunu söyleyebiliriz. Yakın zamanda son kullanıcıların Spot robot köpek satın alabildiğine şahit olacağız. Son olarak haberimize konu olan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18540 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Boston Dynamics, kamyon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim