Anlık Bildirim

Broadcom otomobillere yönelik entegre bağlantı yongalarını tanıttı

Broadcom otomobillere yönelik entegre bağlantı yongalarını tanıttı

Otomotiv sektöründe araç içi bilgi ve eğlence sistemleri giderek daha karmaşık ve daha akıllı hale geliyor. Akıllı sistemlerin yükselmeye başlaması da yonga tasarımcılarını bu alan için yatırım yapmaya zorunlu hale getirdi. 

İşlemci ve bağlantı yongaları konusunda lider firmalardan Broadcom, otomotiv sektörüne yönelik olarak yeni kablosuz bağlantı yongası serisini duyurdu. Yongalar 5. nesil WiFi ve Bluetooth 4.0 teknolojilerini biraraya getiriyor. 

Yeni yongalar ile akıllı telefonlar ile bağlantı kurabilme, LTE hot spot ağlarına hızlı bağlanabilme, yol durumunu anında araca iletebilme ve sürücünün biometrik bilgilerini senkronize etme şeklinde pek çok yararlı işlemler yerine getirilebiliyor.

Seride BCM89335 modeli 5. nesil WiFi ve Bluetooth Smart Ready teknolojilerini biraraya getiriyor. Böylece kablosuz görüntü aktarımı Miracast ve uyumlu ağlara otomatik onay alarak bağlanabilen PassPoint teknolojisi mümkün hale geliyor. Ayrıca Bluetooth Smart teknolojisi taşıyan giyilebilir cihazlar da yongaya bağlanabiliyor. BCM89071 modeli ise Bluetooth ve Bluetooth Smart Ready teknolojislerini bünyesinde barındırıyor.

Broadcom, yeni yongalarının örnekleme safhasını başlatmış durumda. Ancak henüz bir otomotiv üreticisi ile ortaklık yapılmış değil. Broadcom gelecek ortaklıklardan oldukça umutlu. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim