Anlık Bildirim

Bu kez kavisli ekranlı bir Samsung tablet iddiaları gündemde

Bu kez kavisli ekranlı bir Samsung tablet iddiaları gündemde

Samsung'un dünyanın ilk kavisli ekranlı akıllı telefonu Galaxy Round'u piyasaya sürmesinin üzerinden epey bir zaman geçti ve ürün çok kısıtlı bir bölgede kaldı.

Galaxy Round bilindiği gibi kenarlardan kavis alan bir yapıya sahip ve böylece dış mekanda çok daha iyi bir ekran deneyimi sunabiliyor. Samsung'un bu yıl Galaxy Round akıllı telefonunu yenilemesi beklenirken, sektörden gelen bilgiler tablet pazarında da bir ilke imza atabileceğini gösteriyor.

İddialara göre Samsung, 7-8 inç civarında kavisli bir ekrana sahip Galaxy Tab Round tablet modelini bu yıl piyasaya sürmeyi planlıyor. Kaynaklar iddialarını firmanın Ekim ayında elde ettiği büyük kavisli ekran patenti ile de destekliyor. 

Geçen yıl 40 milyon tablet satışı yapan firmanın bu yıl ağırlığını artırma planlarını fuardaki Pro serisi tabletler ile görmüştük. Galaxy Round ile akıllı telefon pazarının nabzını yoklayan Samsung'un Galaxy Tab Round ile de tablet pazarında ilgi çekmeye çalışacağı belirtiliyor. 

Kavisli ekran sayesinde Galaxy Tab Round'un daha fazla yansıma azaltan bir özelliğe sahip olacağı ve daha dayanıklı bir hale geleceği de iddialar arasında. Ancak böyle bir model ile ilgili henüz internete sızmış bir iz veya işaret bulunmuyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6186 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim