Anlık Bildirim

Büyük ekranlı iPhone modeline ait olduğu iddia edilen bir görsel internete sızdı

Büyük ekranlı iPhone modeline ait olduğu iddia edilen bir görsel internete sızdı

Uzun süre 3.5 inçlik ekran konusunda ısrar eden ve iPhone 5 ile birlikte boyutu 4 inçe çıkaran Apple'ın iPhone 6 ile birlikte ekran boyutunu bir miktar daha büyüteceği sık sık gündeme geliyor. Bugün Çin'den gelen bir çerçeve görseli bunu doğrular nitelikte.

Görselin ne kadar gerçeği yansıttığı şimdilik bilinmiyor ve yeni iPhone lansmanına kadar da bir sır olarak kalacak. Ancak Apple'ın her yeni model öncesi farklı boydaki prototipleri denediği ve son kararını verdiği bilinir. Bu bakımdan görselin bir prototipe ait olma ihtimali oldukça yüksek.

Görseldeki iPhone çerçevesi şu anki iPhone 5S modelinden oldukça büyük ve biraz da ince. Bu da yeni iPhone modelinin 6mm kalınlığa sahip olacağı iddiaları ile örtüşüyor. Apple'ın farklı boyutlarda iki iPhone lansmanı iddiası da dikkate alındığında bunun büyük versiyon olabileceği ihtimali da mevcut. 

Ancak dediğimiz gibi bunlar iddia aşamasından öteye gidemiyor. Genelde lansmana yakın günlerde daha doğru iddialar internete sızdırıldığı için o zamana kadar beklemek gerekiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7320 kez okundu.
46 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim