Anlık Bildirim

CES 2013: iFrogz, iPhone 5 için geliştirdiği oyun kontrolcüsü Caliber Advantage’ı tanıttı

Aksesuar üreticisi iFrogz, iPhone 5 için geliştirdiği yeni oyun kontrolcüsü Caliber Advantage'ın tanıtımını CES'te gerçekleştirdi.

Tasarımıyla dikkat çeken kontrolcü 2 adet D-pad, yön tuşları, sağ ve sol tetik tuşları ve fonksiyon tuşlarını(A, B, X, Y) bünyesinde barındırıyor. Söz konusu tuşlar kontrolcüde bulunan kızaklı yapı sayesinde saklanabiliyor. Böylece yer tasarrufu sağlanırken, tasarıma da katkıda bulunuyor. Kullanıcıların iPhone 5'ini hem yatayda hem de dikeyde kullanmasına olanak sağlayan kontrolcü Bluetooth ile bağlantı sağlıyor. Kontrolcünün entegre yapıda bir lityum polimer pil barındırdığını belirten iFrogz, Caliber'in 150 saate kadar kullanım imkanı sunacağı iddia ediyor. 2013'ün ilk çeyreğinde 69.99$'lık fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan iFrogz'un kontrolcünün oyun listesinde ödüllü yapımlarında yer edineceğini dile getirdiğini belirtelim.

Caliber Advantage'ın yanı sıra, Epic Games ve Chair Entertainment gibi oyun dünyasının yakından tanıdığı firmalarla ortaklık kurduğunu açıklayan iFrogz'ın olası bir EA ortaklığına gidebileceğinden de söz edildiğini belirtelim.  


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1542 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, epic games ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim