Anlık Bildirim

CES 2014: Samsung, yeni jenerasyon Ativ Book9 dizüstü ve Ativ One7 hepsi bir arada bilgisayarlarını lanse etti

CES 2014 fuarı için duyurularına başlayan teknoloji devi Samsung, yeni jenerasyon Ativ Book9 dizüstü ve Ativ One7 hepsi bir arada bilgisayarlarını kullanıcıların beğenisine çıkarttı.
Satış fiyatları henüz belli olmayan bilgisayarlardan dizüstü formunda hazırlanan yeni jenerasyon Ativ Book9, teknik olarak 15.6-inç 1920 x 1080 piksel ekrana, Intel Core i5 ya da Core i7 ULV işlemciye, Intel HD 4400 grafik birimine, 8GB RAM miktarına, 1TB'a kadar SSD (Çift) depolama birimine ve Windows 8 işletim sistemine sahip. Eskiye oranla klavyesinin çok daha konforlu hale getirildiği belirtilen bilgisayar, dahili Wolfson DAC çip sayesinde de üst seviye ses performansı sağlayabiliyor. Samsung'un hepsi bir arada formunda hazırladığı Ativ One7 ise, teknik olarak 24-inç Full HD dokunmatik ekran, Intel Core i3 ya da Core i5 işlemci seçenekleri, 8GB RAM, 1TB HDD ya da 128GB SSD depolama birimi, görüntülü konuşma için 720p kamera ve Windows 8.1 işletim sistemiyle geliyor. Ativ One7 aynı zamanda iki adet USB 3.0 ile HDMI giriş / çıkış portlarına sahip.
Samsung'un yeni bilgisayarlarından Ativ Book9'un çıkış tarihi henüz açıklanmazken, Ativ One7 ise Güney Kore merkezli olarak Şubat ayında satışa çıkıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim