Anlık Bildirim

CES 2015 : Typo klavye aksesuarı geri dönüyor

CES 2015 : Typo klavye aksesuarı geri dönüyor

iPhone 5/5S modeli için geliştirdiği Bluetooth özellikli Typo klavye aksesuarı ile ilgi gören ancak sonrasında BlackBerry ile tasarım patentlerinin ihlali konusunda büyük sıkıntılar yaşayan Ryan Seacrest, pes etmemiş gibi görünüyor. CES 2015 fuarında Typo2 aksesuarı resmiyet kazandı.

iPhone 5/5S/6 modelleri için geliştirilen Typo2, tuş dizilimi ve tasarımında değişikliklere giderek muhtemelen yeni bir BlackBerry taarruzundan kurtulmayı hedefliyor. Ürün yine Bluetooth üzerinden cihaza bağlanıyor ve kullanıma hazır hale geliyor. 

Typo2 aslında bir kılıf şeklinde tasarlanmış. Ancak basın afişlerinde arka kısımdaki kapak pek dikkat çekmiyor. Klavye üzerinde ek olarak para birimleri arasında hızlı geçiş yapabilen bir tuş ve istemsiz yazmayı önlemek için bir kilit tuşu yer alıyor. Ayrıca klavye arka aydınlatmalı olarak tasarlanmış.

iPhone modelinizde sanki bir fiziksel klavye varmış tecrübesi hissettiren Typo2, bununla birlikte iPad modellerinde de harici olarak kullanılabiliyor. iPhone 6 için Typo2 modeli 99$ iken iPhone 5/5S için Typo2 modeli 79$ fiyat etiketine sahip.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim