Anlık Bildirim

Cherry MX Silent Switchleri tüm üreticilere açtı

Cherry'nin bir süre önce tanıttığı MX Silent Switchleri bir süre Corsair Gaming STRAFE RGB MX Silent modeline özel kalmıştı. Artık Cherry MX Silent Switchler tüm firmalara açılıyor.
Cherry MX Silent Switchleri tüm üreticilere açtı
 
Cherry'nin bir süre önce tanıttığı MX Silent Switchleri tüm firmaların kullanımına açıldı. Yaklaşık bir sene boyunca Corsair Gaming Strafe RGB MX Silent modeline özel kalan Swtichler artık tüm firmalara açık.

 Cherry MX Silent

 Tanıtılmasının üzerinden yaklaşık bir sene geçmiş olan MX Silent Switchler nihayet tüm firmalara açıldı. MX Silent Switchleri hatırlatmak gerekirse MX Red ve MX Black Swtichlerin daha sessiz olanı denebilir. Ayrıca şeffaf kaplama ile geniş aydınlatma seçeneklerine de imkan sağlayan bir versiyonu mevcut.
 Sessiz klavye severleri -benim gibi- mekanik klavyelerle tanıştırmayı hedefleyen Switchler cam lifinden kaplama ile geliyor. Cherry'nin açıklamalarına göre damping ring uygulanmış diğer Switchlerden dahi daha sessiz olan MX Silent Switchlerin dayanımı ise değişmemiş. Diğer pek çok modelde olduğu gibi 50 milyon basışa dayanıklı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim