Anlık Bildirim

Chrome yakında otomatik olarak zararlı yazılımları engelleyecek

Chrome yakında otomatik olarak zararlı yazılımları engelleyecek

İnternet dünyasının en büyük tehlikelerinden birisi olan zararlı yazılım, her geçen gün büyüyen bir potansiyele sahip ve geniş kitlelere hitap eden yazılımcıların mutlaka tedbir almasını gerektiren bir konu.

En çok kullanılan internet tarayıcılarından birisi olan Chrome, zararlı yazılımlara karşı tedbirlerini artırıyor. Chrome'un geliştirici sürümü olan Canary gelen bilgilere göre zararlı yazılımları işaretleyerek otomatik olarak indirilmesini engelleyecek

Chrome hali hazırda güvenlik bakımından düşük değerdeki web sitelerini otomatik olarak engelleyen bir sisteme sahip. Zararlı yazılım engelleme modülü de bu sistemin içerisine entegre edilecek. Sistem zararlı yazılımı engellediği anda kullanıcıya da bildirimde bulunacak.

Böylece tarayıcı ayarlarını değiştiren veya reklam yükleyen ve bunu şüphe çekmeden yapan zararlı yazılımların da önüne geçilmiş olacak. Eğer tarayıcı zararlı yazılım istilasına uğrarsa kullanıcılar fabrika ayarlarına sıfırlayabiliyor. Yeni engelleyici sistemin ne zaman yayınlanacağı ise belli değil.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim