Anlık Bildirim

Çinlilerden PadFone benzeri TransPhone modeli

Yaşadığı bazı üretim sıkıntıları nedeniyle yenilikçi PadFone modelini piyasaya sürmekte ve yaygın satış ağı kurmakta zorlanan ASUS, PadFone 2 ile birlikte bu şanssızlığını kırmak istiyor.

Mobil segmente yeni bir soluk getiren PadFone konsepti Çinli firmalara da ilham kaynağı oluyor. Çinli Union Branch, daha uygun bir fiyata satışa sunduğu TransPhone modelini resmi olarak tanıttı.

TransPhone bir akıllı telefon modeli iken içine yerleştirildiği TransPad tablet docku ile size 7 inçlik bir tablet deneyimi yaşatabiliyor. Ancak klavye dockuna sahip değil.

TransPhone modelinde 3.5 inçlik 800 x 480 piksellik kapasitif ekran, Snapdragon S1 işlemci, 512MB RAM, 512MB ROM, 512MB dahili hafıza, 32GB microSD kart hediyesi, Android 2.3.5 işletim sistemi, 5MP arka, 0.3MP ön kamera, GSM / GPRS / Edge 850 / 900 / 1800 / 1900 ve 3G:WCDMA 1900/2100 HSDPA ağlarına destek, VGA video kaydı, Bluetooth, WiFi, 1450mAh batarya şeklinde özellikler bulunuyor.

TransPad dockunda ise 2800mAh gücünde bir batarya ve 7 inçlik 480 x 800 piksellik yine kapasitif bir ekran bulunuyor.

Firma sınırlı sayıda uluslararası satışa da başlamış durumda. TransPhone setinin fiyatı 429$. Ek telefon 379$ iken, ek TransPad 140$ fiyat etiketine sahip. İsteyenlere ikili veya onlu paketler de indirimli olarak gönderiliyor.

PadFone modelinin yüksek fiyatı nedeniyle deneme şansı olmayanlar için alternatif olma amacı güden Union Branch, TransPhone 2 modeli için de çalışmalara başlamış. Yine iddialı olan firma bu modele geçecek ilk TransPhone müşterilerine de para iade garantisi veriyor.
Çinlilerden PadFone benzeri TransPhone modeli


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim