Anlık Bildirim

Coca Cola kartonlarından sanal gerçeklik gözlüğü

Sanal gerçeklik içeriklerinin yaygınlaşması adına farklı projeler gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdi de Coca Cola, ürünlerinde yeni bir gözlük kampanyasına başlıyor.

Google'ın evdeki basit malzemelerden bile sanal gerçeklik gözlüğü yapabileceğimizi gösteren Cardboard projesi, ilginç fikirlere yol göstermeye devam ediyor. Artık marketten aldığımız Coca Cola paketleri, farklı sanal gerçeklik gözlüğü tasarımları barındırıyor. 

12'li paketlere entegre edilen sanal gerçeklik gözlüğü, ya kutu üzerine yapıştırılmış parçalar şeklinde geliyor ya da kutunun kendisi gözlük haline dönüşüyor. Teneke kutu veya küçük şişe paketlerinde, bu farklı tasarımlar bulunabiliyor. Satın aldığınız kutuya göre, içinden çıkan gözlükleri çok basit yollarla birleştirebiliyorsunuz. Tek dezavantajı lensleri sizin bulmak zorunda olmanız.

Cardboard uyumlu olduğu için iOS ve Android platformlarında yer alan uygulamayı indirerek tüm içeriklerden faydalanabiliyorsunuz. Coca Cola, yeni projesi ile hem sanal gerçekliğe katkı yapmayı hem de kola satışlarını artırmayı amaçlıyor. Kampanya hangi ülkelere yayılacak, şimdilik belli değil.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim