Anlık Bildirim

Computex 2012 : Acer'dan iki yeni Windows 8 tablet

Bugüne kadar sadece lansman etkinliklerinde görebildiğimiz Windows 8 yüklü tabletler, Tayvan'da başlayan Computex 2012 fuarında ziyaretçilerin incelemesine sunulmaya başladı.

Iconia tablet serisiyle tanıdığımız Acer firması, seriye eklediği iki yeni Windows 8 tableti resmi olarak tanıttı. Yeni tabletler W700 ve W510 şeklinde isimlendirilmiş.
Computex 2012 : Acer'dan iki yeni Windows 8 tablet
 

W700 modeli 11.6 inçlik ekranda Full HD çözünürlük ve 10 noktadan çoklu dokunmatik ekran sunuyor. 8 saat kullanım süresi, Thunderbolt, micro HDMI, USB 3.0, 5MP çözünürlükte kamera, VGA ön kamera, Dolby Home Theater ses sistemi, farklı açılarda kullanım sunan bir kaide ile sunulacak. Bluetooth klavye ile kullanıldığında model, masaüstü için de alternatif bir ürün olmayı amaçlıyor.
Computex 2012 : Acer'dan iki yeni Windows 8 tablet
 

W510 modelinde ise 10.1 inçlik IPS ekran ve çıkartılabilir chiclet tarzı bir klavye docku görüyoruz. Ek batarya ile tabletin kullanımı 18 saati buluyor. Diğer bir dock ile birlikte modeli 295 derece döndürerek dik veya yatay açıda kullanmak mümkün oluyor. 

SIM kart yuvası, microSD, microUSB, HDMI, USB 2.0 portu, konnektör yuvası modelde bulunan genişleme yuvalarından bazıları. Modellerin diğer ayrıntıları ve satış fiyatları önümüzdeki aylarda belli olacak.

Halen prototip aşamasında bulunan Windows 8 tabletler, işletim sisteminin piyasaya çıkışıyla aynı anda raflarda yerini alacak. Bu bakımdan fuarda görücüye çıkan tüm tabletlerin ilk dalgada piyasaya çıkacak modeller olacağını varsayabiliriz. Geniş bir ürün gamı oluşturmak isteyen Microsoft sayesinde, tüketicinin önüne pek çok Windows 8 tablet seçeneği sunulmuş olacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2823 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, windows 8
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim