Anlık Bildirim

Corsair oyunculara yönelik ilk hazır sistemini duyurdu

Bir süredir oyunculara yönelik komple bir sistem hazırlığında olan Corsair çalışmalarını tamamladı ve yeni sistemini satışa sundu. Corsair One özellikleri ile iddialı.

Yüksek performanslı bilgisayar bileşenleri ve oyuncu donanımları ile tanıdığımız Corsair, ilk hazır oyuncu sistemi olan Corsair One’ı satışa sunuyor. Sistem firmanın geniş tecrübesini bünyesinde topluyor.

12 litrelik hacme sahip olan Corsair One hem işlemcisini hem de ekran kartını sıvı soğutma ile destekliyor. Bileşenlerinin özenle seçildiği ve tasarlandığı sistem hem iş hem de oturma odalarında son kullanıcıların severek kullanabilecekleri tarzda hazırlanmış.

Kasanın boyutu 200mm x 176mm x 380mm şeklinde belirlenmiş. Bu bakımdan büyüklük konusunda tedirginlik oluşturmuyor. Sıvı soğutmanın yanında kasa içerisinde sıcak havanın etkili bir şekilde dışarı atılması için manyetik levitasyon destekli bir ML-140 fan kullanılmış. Böylece hem çok etkili bir soğutma hem de sessiz bir yapı elde edilmiş.

Versiyonlar

Corsair One iki versiyona sahip. Standart versiyon tek bir sıvı soğutma ile Pro versiyon ise çift sıvı soğutma ile geliyor. Sadece web mağazasına özel bir versiyon yanında yıl içerisinde GTX 1080 Ti ekran kartlı bir versiyon da sunulacak.

Standart versiyonda sıvı soğutmalı Intel Core i7 7700 işlemci, hava soğutmalı Nvidia GeForce GTX 1070 8GB ekran kartı, 16GB 2400MHz Corsair Vengeance LPX bellek, 240GB SSD, 1TB HDD, Corsair SF400 80 Plus Gold güç kaynağı mevcut. Fiyatı ise vergiler hariç 1665 Avro.

Pro versiyonda sıvı soğutmalı Intel Core i7 7700K işlemci, sıvı soğutmalı Nvidia GeForce GTX 1080 8GB ekran kartı, 16GB 2400MHz Corsair Vengeance LPX bellek, 480GB SSD, 1TB HDD, Corsair SF400 80 Plus Gold güç kaynağı mevcut. Fiyatı ise vergiler hariç 2035 Avro.

Sadece web mağazasına özel Pro versiyonda ise depolama 960GB SSD olarak belirlenmiş. Bunun dışında her şey aynı. Fiyat ise vergiler hariç 2128 Avro seviyesinde. Yine sadece mağazaya özel GTX 1080 Ti ekran kartlı versiyon da satışa çıkacak. Onun fiyatı ise 2405 Avro.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim