Anlık Bildirim

Dünyanın 3D kameraya sahip ilk monitörü Lenovo'dan

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden Lenovo, CES 2016 fuarı öncesinde sunduğu özellikleriyle son dönemdeki en ilginç monitörlerden olan ThinkVision X24 Pro'yu resmi olarak duyurdu.
Las Vegas'da düzenlenecek 2016 CES fuarı öncesi büyük teknoloji firmalarından resmi duyurular gelmeye başladı. Bu isimlerin başında gelen Lenovo, gelişmiş monitör modeli ThinkVision X24 Pro'yu kullanıcıların beğenisine sundu.
İnanılmaz ince çerçevesiyle daha ilk bakışta oldukça dikkat çeken yeni Lenovo ThinkVision X24 Pro, firmanın açıklamasına göre dünyanın 3D yani üç boyutlu kameraya sahip ilk monitörü. Bu özelliğini Intel RealSense kamera teknolojisi (Derinlik algılama desteği) ile kazanan monitör, böylelikle Windows 10'a güvenli giriş için eklenen yüz tanıma teknolojisini kullanabiliyor ve hareketli yapısıyla üç boyulu baskı sistemleri için konulan objeleri tarayarak sanala geçirebiliyor.
Teknik olarak 23.8-inç Full HD IPS panel, 1000:1 kontrast oranı ve 7ms tepki süresi gibi detayları bulunan Lenovo ThinkVision X24 Pro, 2 x 3W gücündeki hoparlörleri ve stereo mikrofonları ile harici çözümlere ihtiyaç duymuyor ve miniDisplayPort ile USB Type-C portlarını bünyesinde barındırıyor.
 
Dünyanın 3D kameraya sahip ilk monitörü Lenovo'dan
Monitörün bir diğer ilginç özelliği ise harici aksesuarlar ile özelleştirilebiliyor olması. Kullanıcılar 250$ ekstra ödeme ile WiGig özelliğini (WiFi bağlantı teknolojisinin yeni nesli WiGig, 802.11n standardının on katı kadar daha hızlı veri aktarımı yapabiliyor), 150$ ekstra ödemeyle ise akıllı telefonları için kablosuz şarj desteğini elde edebiliyorlar. Kablosuz şarj monitörü ayakta tutan stand üzerinde gerçekleştiriliyor.
Lenovo'nun oldukça dikkat çekici özelliklere sahip yeni monitörü ThinkVision X24 Pro, Mayıs ayında 400$ fiyat etiketiyle satışa çıkıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim