Anlık Bildirim

Eizo'dan VA panelli dokunmatik 23-inç Full HD monitör: FlexScan T2351W-LB

Profesyonel kullanıcılara yönelik monitörleriyle yakından tanınan Eizo, yeni modeli FlexScan T2351W-LB'yi tanıtarak ürün portföyünü genişletiyor.
23-inç boyutunda ve 1920 x 1080 piksel (Full) çözünürlüğünde çoklu dokunmatik VA panel ile donatılan FlexScan T2351W-LB, TN panelli çözümlere göre daha gerçekçi renkler ve daha geniş görüş açıları sunuyor. 3000:1 kontrast oranı, 255 cd/m2 parlaklık seviyesi, 7 ms tepki süresi, 178 derece yatay - dikey görüş açısı ve 0.2655 mm piksel aralığı gibi teknik özelliklere ev sahipliği yapan monitör, DVI-D, D-Sub (VGA) ve HDMI girişleriyle geliyor. Monitörün çalışırken maksimum 45 watt, kapalı konumda ise 0.1 watt enerji harcadığı vurgulanmış.

Duruş açısı 15 derece ile 65 derece arasında değiştirilebilen, üzerinde hoparlörleri bulunan ve ortamdaki ışık seviyesine göre otomatik olarak parlaklığını ayarlayabilen FlexScan T2351W-LB'nin, 4 Eylül'den itibaren yurtdışındaki teknoloji mağazalarındaki yerini alması bekleniyor. Eizo cephesinden fiyata dair açıklama ise yapılmamış.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim