Anlık Bildirim

Elephone P6000 satışa sunulan ilk Android 5.0 cihazlarından birisi olabilir

Google'ın kaynak kodlarını Kasım ayında yayımlamasından sonra Android 5.0 güncellemeleri hızlı bir şekilde dağıtıma başlarken, Nexus 6 modeli de konsept gereği Android 5.0 ile piyasaya çıkan ilk akıllı telefon olma ünvanını elde etti. Nexus harici hangi modellerin ilk kez bu sürüm ile piyasaya çıkacağı merakla beklenirken Çin'den ilk haber geldi. 

Phablet sınıfındaki en ince akıllı telefonlardan birisine imza atarak dikkatleri üzerine çeken Elephone, bu kez ülkede Android 5.0 ile piyasaya çıkan ilk akıllı telefona imza atmak niyetinde. Elephone P6000 27 Aralık itibariyle Android 5.0 yüklü olarak piyasaya sürülecek. 

Giriş seviyesine yönelik bir donanım sunan Elephone P6000, 64-bitlik 4 çekirdekli MediaTek işlemcisi ve Android 5.0 sürümü ile birlikte segmentinde performans olarak öne çıkmayı başarabilir. 

Cihaza 2GB RAM destek verirken, 5 inçlik ekranda 720p çözünürlük, çift SIM desteği, LTE desteği, 13MP çözünürlükte arka kamera, 16GB depolama kapasitesi ve 2700mAh gücünde batarya şeklinde diğer özellikleri mevcut. Modelin yaklaşık fiyat etiketi ise 170$ olarak belirlenmiş. 

Elephone P6000 Çin'in ilk Android 5.0 işletim sistemli akıllı telefonu ünvanını elde etse de eğer global rakiplerden bir hamle gelmezse sektörde Nexus harici ilk Android 5.0 işletim sistemli akıllı telefon olabilir.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3269 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim