Anlık Bildirim

Eski Rovio çalışanlarının ilk mobil oyunu "Noble Nutlings", Appstore'daki yerini aldı

Eski Rovio çalışanları tarafından kurulan Boomlagoon adlı geliştirici firmanın ilk mobil oyunu Noble Nutlings, Appstore'daki yerini aldı.

Görselleri, çevre betimlemeleri, oyun türü ve yapısı itibariyle Rovio'nun "Bad Piggies" adlı oyununa oldukça çok benzeyen yapım, ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuluyor. Domuzlar yerine sincapları kullandığımız, yıldızlar yerine ise fındıkların topladığımız oyunda sincapları taşıyacak olan aracı düzenliyor ve sonrasında aracın hızını kontrol ederek her bölümden üç yıldız kapmaya çalışıyoruz. FreetoPlay mantığına dayanan bir yapım olan Noble Nutlings'te oyun içi çeşitli satışlara da yer verildiğini belirtelim. 

Boomlagoon, Noble Nutlings ile Rovio'nun Bad Piggies ile elde ettiği başarıyı elde eder mi bilinmez. Ancak, yapımın Bad Pigies'e iyi bir alternatif oluşturduğunu da belirmekte fayda var. Yapıma ücretsiz olarak Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.


 
Dipnot: Noble Nutlings, henüz Türkiye Appstore'da yayınlanmamıştır. Link içeriği oyun Türkiye Appstore'da yerini alınca güncellenecektir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim