Anlık Bildirim

Eskişehir'de geliştirdiler Apple Design Award'ı aldılar | Oddmar'ın hikayesi

Türkiye Oyun Sektörü gelişmeye devam ediyor. 4 kişiden oluşan ve Eskişehir'de kurulu MobGe isimli yerli oyun stüdyosu tarafından geliştirilen Oddmar isimli oyun Apple Design Award kazandı.
2014'de kurulan MobGe isimli oyun stüdyosunun ilk oyunu olan Oddmar'da Vikinglerin büyülü dünyasına dalıyor ve kahramanız ile maceradan maceraya koşuyoruz.
Özgür Taşkın ve Ferhat Aydoğan tarafından kurulan MobGe’nin kadrosunda oyun hikayesi yazarı Frank Gibson ve seslendirme sanatçısı Julian Casey de yer alıyor.
Apple'ın her sene düzenlediği WWDC geliştiriciler konferansının bir parçası olan Apple Design Awards ödül töreninde bu yıl ödül almaya hak kazanan oyun özellikle detaylı grafikleri, seslendirme ve kolay kontrol şemasıyla dikkat çekiyor.
Ülkemizden bu ödülü kazanmaya sahip ilk yazılım geliştirme şirketi olan MobGe'yi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
Şimdilik sadece Appstore'dan indirilip iOS cihazlarda oynanabilen oyunu aşağıdaki adrese tıklayarak iOS AppStore'da görüntüleyebilirsiniz.
Oddmar'ı indirmek için tıklayınız
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11312 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim