Anlık Bildirim

Facebook Mentions için bildirim desteği

Facebook Mentions'un halen ünlülere özel canlı yayın özelliği Live, fanları ya da kullanıcıları ilgilendiren önemli bir özellik kazandı. Geç de olsa bildirim desteği geldi.
 
Facebook Mentions için bildirim desteği
Geçtiğimiz Ağustos ayında sadece ünlülerin kullanabildiği Facebook Mentions isimli bir uygulama yayınlayan ve bu uygulama içerisinde ünlülere canlı yayın yapma şansı tanıyan sosyal medyanın dev ismi Facebook, bu konuda önemli bir yenilik gerçekleştirdi.
Facebook Mentions artık kullanıcıların takip ettikleri ünlü kişilerin canlı yayını başladığında bildirim verebiliyor ve böylece yayın kaçırma ya da haberi olmama sorunları ortadan kaldırılabiliyor. Bunun için canlı yayın pencerelerinin üzerine ufak bir "Abone ol" butonu dahil eden servis, bu adımıyla Facebook Mentions'un Live özelliğini kullanan sıkı fanları oldukça memnun edecek gibi görünüyor.
Facebook'un yayınladığı bazı verilere göre de canlı yayınların izlenme oranları oldukça yüksek gerçekleşiyor. Dünyaca ünlü oyuncu Vin Diesel'in "Live" ile yaptığı son yayınında 1 milyon canlı izlenme seviyesine ulaştığı belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim