Anlık Bildirim

Facebook'un haber uygulaması Notify yayınlandı

Facebook'un beklenen haber uygulaması sonunda resmi olarak duyuruldu. Notify isimli uygulama şimdilik iOS platformunda bulunuyor ve bildirim temelli bir deneyim vaadediyor.
Sosyal medyanın büyük ismi Facebook'un uzun zamandır bilgileri gelen haber uygulaması Notify, iOS için kullanıma sunuldu.
Temelinde bir bildirim uygulaması olan Facebook Notify, bildirimleri sizin belirlediğiniz kaynaklara göre alıyor ve böylece ilgi duyulan alanlardaki son gelişmeler kaçırılmadan takip edilebiliyor. Süreci iPhone'ların bildirim ekranına da getiren uygulama, haber kaynaklarında (Örneğin BuzzFeed, Bloomberg, CNN, Cosmopolitan, Eater, Fox News, Huffington Post, New York Times, Vice vb) isteğe bağlı özelleştirme sunabiliyor ve belirli bir haber içeriği üzerine basılmasıyla tüm detaylara hızlıca ulaşılabiliyor.
Son 24 saatlik haberlere tek bir bölüm üzerinden hızlı olarak göz atılmasına imkan tanıyan Notify, beğenilen içeriklerin arkadaşlarla paylaşılması noktasında da basit bir süreç uyguluyor ve bu noktada Facebook yanında diğer sosyal ağlar ile metin mesajıyla e-posta da aktif olarak kullanılabiliyor. Apple News, Twitter Moments ve Snapchat Discover gibi servislerin arasına dahil olan Facebook Notify, özellikle sade kullanım yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
Şimdilik Türkiye'ye açık olmayan Facebook Notify'a buradan ulaşabilirsiniz. Kullanmak için Facebook hesabına ihtiyaç duyan uygulamanın Android sürümünün ise yolda olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim